NOVE DIMENZIJE UGODNOSTI ZA ČLANE SPS

»želimo ponuditi najboljše za ugodnejšo ceno, stalno oblikovati ponudbe prilagojene željam in potrebam članov sindikata policistov«.

To je cilj bodočega kreativnega sodelovanja Sindikata policistov Slovenije in Kuponko.si. S podpisom ekskluzivne pogodbe o medsebojnem sodelovanju za vas odpiramo nove dimenzije ugodnosti in prihrankov.

Kaj pridobimo?

• vsak član sindikata policistov pridobi VIP status, ki pomeni za dodatnih 5% cenejšo ponudbo, možnost koriščenja kuponov po izteku veljavnosti, poseben VIP status ob koncertih in drugih prireditvah
  • izjemne in količinsko omejene ponudbe s katerimi vas bomo vedno znova presenetili
  • možnost izbire ponudb pred objavo na Kuponko.si in prednostnega nakupa najbolj atraktivnih ponudb
  • stalnih ponudb, ki bodo oblikovane izključno za člane sindikata policistov in jih ne bo v redni ponudbi Kuponko.si

…kopanje v termah, vikend na morju, večerja v dvoje, skupinski izlet, obisk savne, pranje avtomobila, obisk kozmetičnega salona, smučanje po belih strminah ali raziskovanje tujine bo tudi v bodoče vaša izbira. Trudili se bomo, da bo za vas izbira zanimiva in po najugodnejših cenah, tako kot jo Kuponko.si že več let zagotavlja več kot 250.000 uporabnikom.