Letujte z nami v Termah Čatež

… O0027_terme_catez_201001849_20130926150523868D POMLADI DO POMLADI

Rosno pomladno jutro vabi na sprehod. V vročem poletju odzvanja od zgodnje do pozne ure na številnih bazenih poletne Termalne riviere vesel počitniški živžav. Ko bela jesenska koprena preprede jasno modrino poletnega neba in ko nas žene snežni vrtinec zimskega vetra v toplino tropske zimske Termalne riviere, smo si edini: Terme Čatež so pravi kraj oddiha in zabave 365 dni v letu!

V Termah Čatež skozi vse leto ponujamo zdravo, sproščeno kopanje v številnih bazenih poletne in zimske Termalne riviere. Vabimo na programe sprostitve, razvajanja in zdravja v centrih dobrega počutja ter na različne športno-rekreacijske dejavnosti v športnem centru in na prostem.

Poletna in zimska termalna riviera

Poletna Termalna riviera z največjim zunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije na več kot 10.000 m² termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije in bazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 °C.

Uživajte v vodi tisočerih oblik. Tobogani, gusarski otok, počasna reka, bazen z valovi, otroški bazeni, igrala, whirlpooli … Težko boste vse skupaj preizkusili v enem samem dnevu.

V Termah Čatež vreme ni ovira za vodne užitke. Le sprehod čez povezovalni most vas loči do nadaljevanja kopanja vzimski Termalni rivieri.

Na zimski Termalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksa bazenov in odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m² notranjih termalnih površin z vodnimi atrakcijami.

Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča … Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

Na gorskih grebenih vulkanske gore odkrijte galerije, urejene v plaže in se sprostite v masažnih prostorih.

Ko vas premami poletno sonce, vas le povezovalni most loči do nadaljevanja kopanja na poletni Termalni rivieri.

Ljubiteljem savnanja priporočamo obisk Savna parka z osmimi različnimi savnami, tremi solariji in več bazenčki.

Počitniška hišFOTO TERME 3000 IN TERME ČATEŽica SPS št. 10

Počitniška hišica se nahaja v apartmajskem in kamp nasleju Term Čatež, 100 metrov od bazenskega kompleksa letno-zimske riviere. Površina počitniške hišice je 36m2. V hišici se nahaja bivalni del s kuhinjo, kjer je tudi SAT-TV sprejemnik. Prav tako se v pritljičju nahaja tudi spalni del in iscer dva spalna prostora s po dvemi ležišči. Dodatno ležišče za dve osebi se nahaja v bivalnem delu. Vsa potrebna oprema za bivanje 6 oseb. Hišica je ogrevana in klimatizirana!

Calendar is loading...