Letovanje v Termah 3000

6505_635584751901322046Moravske Toplice

Moravske Toplice ležijo na skrajnem severovzhodu Slovenije, sredi Prekmurja, tam, kjer se goričko gričevje blago prelije v panonsko ravnino. Moderni turistično-zdraviliški kompleks se nežno spaja z zelenim okoljem romantične pokrajine. Ponudba različnih programov temelji na naravnem dejavniku – edinstveni termomineralni vodi. Nove Terme 3000 nudijo široko paleto vodnih užitkov. VODNI UŽITKI

S termalnimi vrelci so v TERMAH 3000 ustvarili čarobni svet vodnih užitkov, kajti na 5.000 m2 se nahaja 28 bazenov. Izbirate lahko med pokritimi bazeni in bazeni na prostem, ki v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko – brzico, vodnozračne ležalnike, gejzire, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli. Posebnost v ponudbi je bazen za skoke v vodo z enega ali treh metrov. Povzpnete pa se lahko na 22-metrski stolp s toboganoma dolžine 170 in 140 metrov z vizualnimi in zvočnimi efekti ter toboganom “prosti pad”. V kopališkem kompleksu so tudi turške in finske savne, solarij, igralnica za otroke, restavracije in pivnica. Prostrane travnate površine v okolici bazenov nudijo obilico naravne sence.

Počitniška mobilna hišica SPS

FOTO TERME 3000 IN TERME ČATEŽ33

Počitniška hišica se nahaja v kampu Term 3000. Od bazenskega kompleksa je oddaljena 100 metrov. Počtniška hišica je nova in je moderno opremljena. V hišici se nahaja bivalni del s kuhinjo in SAT-TV sprejemnikom. Prav tako se v hišici nahaja tudi spalni del in sicer dva spalna prostora s po dvemi ležišči. Za dodatni dve osebi se ležišče nahaj v bivalnem delu. V počitniški hišici je vsa potrebna oprema za bivanje 6 oseb. Objekt je ogrevan in klimatiziran.

Posteljnino in brisače je potrebno prinesti s seboj. V ceno najema počitniške hišice so vključene 4 kopalne karte za kopanje v Termah 3000 za čas bivanja. Dodatne 2 osebi si plačata bivanje s kopalnimi kartami po veljavnem ceniku Term 3000 ali pa po znižani ceni v času akcije.

Calendar is loading...