VABILO NA IZREDNI KONGRES SINDIKATA POLICISTOV SLOVENIJE

Vljudno vas vabimo na izredni Kongres Sindikata policistov Slovenije, ki bo v petek, 13. maja 2016, ob 10.00 uri v kongresnem centru Hotela Thermana Park Laško, Zdraviliška cesta 6, Laško.

Dnevni red:
9.15 – 10.00 Registracija udeležencev

10.00 – 10.15 Otvoritev izrednega Kongresa SPS, pozdravna beseda predsednika

10.15 – 10.30 Izvolitev delovnega predsedstva, verifikacijske komisije

10.30 – 11.00 Odmor s pijačo in prigrizkom

11.00 – 12.30 Predstavitev in razprava o delu sindikata policistov in glasovanje zaupnici predsedniku SPS

12.30 – 13.30 Seznanitev in razprava Kongresa SPS o pogajalskem procesu za razrešitev stavkovnih zahtev

13.30 – 15.00 Zaključek Kongresa

Po zaključku je za udeležence Kongresa organizirano brezplačno kosilo. Brezplačno zunanje parkiranje je pred hotelom, v garažni hiši je parkiranje plačljivo.

Vsi člani, ki se nameravajo udeležiti Kongresa in želijo uveljaviti pravico do sindikalnih ur (8 ur delovne obveze) na dan Kongresa naj to sporočijo svojim regionalnim predstavnikom na njihov elektronski naslov najkasneje do 24. 4. 2016. Na podlagi prispelih prijav bo Sindikat policistov Slovenije Seznam za vse udeležence izdal Sklep o koriščenju sindikalnih ur iz naslova dela v organih sindikata. Sklep bo pred Kongresom pravočasno posredovan delodajalcu in neposrednim nadrejenim. Sindikat je v skladu z določbo 22.n člena KPP dolžan delodajalcu po udeležbi predložiti dokazilo o dejanski udeležbi.